• Fodrászat Budapest
  • Hajegyenesítés
  • Hajfestés Budapest
  • Alkalmi frizura Budapest

Tel: 06-1-269-37-68
email: nixyhair@gmail.com

Fátrai Szalon
1054 Budapest, Alkotmány u. 18.

Fibreplex Hajkötés-erősítő rendszer

A Fibreplex a Schwarzkopf Professional újdonsága, mely egy innovatív, három lépéses hajkötés-erősítő rendszer, ami szőkítés, festés és világosítás során védelmet ad a hajnak. Ezentúl nem kell kompromisszumot kötnöd: hajad egészsége tökéletes védelmet kap szőkítés, hajfestés és világosít során is.
A Fibreplex az innovatív Fibre Bond Technológiának köszönhetően erős szerkezeti kötéseket hoz létre a hajban, melyek úgy nyújtanak védelmet a vegyi kezelések során, hogy “önmagukat áldozzák fel” a kezelések alkalmával. Ennek köszönhetően a haj nem sérül, sőt, a végeredmény egy még épebb, egészségesebb és fényesebb haj – annak ellenére, hogy vegyi kezelést hajtottunk végre rajta

A rendszer három lépésből áll. Első lépésben a felhasznált festékanyaghoz hozzákeverjük a terméket, amely védi a hajat a kezelés során. Második lépésben a kezelés lezárása történik a Fibreplex pakolásának felhelyezésével a hajra. A termékcsalád No. 3 terméke a Bond Maintainer, mely a kezelést követően az otthoni ápolásra lett kifejlesztve, célja, hogy fenntartsa a jelentősen javult hajminőséget. Ennek segítségével otthon megfelelő anyaggal ápolhatod tovább hajadat. Ezt a terméket ha szeretnéd lehetőséged van megvásárolni a szalonban.


Kinek ajánlom a Fibreplex hajkötés-erősítő rendszer használatát?

Először is mindenkinek akinek fontos hajának egészséges állapota!

Annak, aki nem szeretné kitenni haját a vegyi kezelések által okozott károsító hatásoknak, de szeretne egy szép csillogó színt adni frizurájának.

Erősen ajánlott annak, aki nagyobb színváltoztatásra szánta el magát, ahol egy már meglévő színt kell eltávolítani, szőkíteni, világosítani.

Gyenge, vékonyszálú hajjal rendelkező vendégeknek hajfestés, melírozás alkalmával.

Azoknak akik egy kis plusz fényre, simaságra vágynak a hajfestés mellékhatásaként.