• Fodrászat Budapest
  • Hajegyenesítés
  • Hajfestés Budapest
  • Alkalmi frizura Budapest

Tel: 06-1-269-37-68
email: nixyhair@gmail.com

Fátrai Szalon
1054 Budapest, Alkotmány u. 18.

Alkalmi frizura

Az esküvődre készülsz, és tökéletes megjelenést szeretnél? Vagy az osztálytalálkozón szeretnéd elkápráztatni a többieket a stílusodhoz illő és az arcformádat előnyösen kiemelő alkalmi frizurával?

Legyen akár életed egyik kiemelkedően fontos napja – szalagavató, esküvő, díjátadó ünnepség, stb. –, akár egy üzleti rendezvény vagy épp a szilveszteri buli, a hozzád illő alkalmi frizura és smink lenyűgözővé teheti megjelenésed, és megannyi bókot söpörhetsz be.

Milyen a jó alkalmi frizura?

Mindenki számára más az előnyös, hiszen mindenkinek más a jelleme, stílusa. Továbbá a helyszín, az alkalom sem mellékes: van, ahova egy komoly konty illik, és van, ahol a rakoncátlannak tűnő, loknis fürtök aratnak sikert. De ha a farsangi bálra kellene valami különleges alkalmi frizura, amolyan "kicsit őrült" stílusban, rám akkor is számíthatsz!

Megannyi variációból válogathatsz: feltűzött haj, sima vagy különleges konty, fonatokból álló hajkreáció vagy extrém hajköltemény, a fantáziád szabadon szárnyalhat.

Az alkalmi frizura díszítése

A gyöngyök, hajtűk, virágok, csillámpor, színes madártollak, szalagok segítségével igazán egyedivé varázsolható a hajad. Ha nincs pontos elképzelésed arról, mit szeretnél, nyugodtan bízd rám magad: együtt biztosan kitaláljuk, hogy mi a számodra legmegfelelőbb alkalmi frizura.