• Fodrászat Budapest
  • Hajegyenesítés
  • Hajfestés Budapest
  • Alkalmi frizura Budapest

Tel: 06-1-269-37-68
email: nixyhair@gmail.com

Fátrai Szalon
1054 Budapest, Alkotmány u. 18.

A fodrászat iránti érdeklődésem már gyerekkoromban megkezdődött, amikor új frizurával ajándékoztam meg a babáimat. Később más irányban tanultam tovább, de az érettségi megszerzése után tudtam, hogy én csak ezt a szakmát tudnám szeretettel és maximális odaadással végezni, így szereztem meg 2003-ben a fodrász szakvizsgámat. Azóta dolgozom a szakmámban, először Pécsett majd Budapesten.

6 évig dolgoztam a Schwarzkopf Professional oktatói csapatában szaktanácsadóként, ahol több hazai és nemzetközi továbbképzésen vettem részt, majd az ott megszerzett tudást a hazai fodrászoknak adhattam át oktatások és bemutatók alkalmával. Rendszeresen látogatok az új trendekkel, aktuális anyagokkal és modern technikákkal kapcsolatos továbbképzéseket, ezáltal mindig felkészült vagyok a legújabb divat frizurák elkészítésében, a leginnovatívabb anyagok használatában. 2 évig dolgoztam a Magyar Televíziónál, itt a képernyőn szereplő műsorvezetők, híradósok hajfestését és hajvágását volt lehetőségem elkészíteni.

Csak professzionális anyagokkal dolgozom, hogy még szebb és egészségesebb hajjal tudjam megajándékozni kedves vendégeimet. Munkámban fontosnak tartom hogy időt szánjak a vendégeimre, megismerjem a személyiségüket, stílusukat és személyre szabott, arcvonásaikhoz, egyéniségükhöz illő frizurát tudjak ajánlani számukra.

Szolgáltatásaim bővítése érdekében 2008-ban Tőrös Judit sminkiskolájában megismerkedtem a sminkes szakmával, ahol megtanultam a natúr-, alkalmi-, divat- és színpadi sminkelés technikáját. Az itt szerzett tudásommal vendégeim esküvői- és alkalmi frizurái mellé az alkalomhoz illetve frizurához illő sminket is kaphatnak.

Szeretettel várom régi és új vendégeimet Budapest belvárosában egy szép, barátságos szalonban, ahol nyugodt körülmények között tölthetik el a szépülésre szánt időt.

Szalonmunkán kívül szívesen vállalom fotózásokon smink és frizura készítését.